понедельник, 19 декабря 2011 г.

З Днем Святого Миколая!


В день Святого Миколая всі від великого до малого чикають на подарунок. Для кожного цей день асоціюється з дитинством, адже тільки в дитинстві ми віримо в казку, новорічні дива, Святого Миколая, діда Мороза, який приходить щороку з гостинцями, і хочеться якомога довше вірити в дива і передавати ці відчуття, близьким і рідним нам людям.
Напередодні цього свята ми з друзями та колегами відвідали дитячий будинок «Чебурашка» в рамках благодійної акції «Зігріємо серцем», яка стартувала 1-го листопада 2011 року. Мета нашого візиту – подарувати частинку тепла та любові вихованцям дитячого будинку, а також дати частинку віри в те, що добро існує. Познайомившись поближче, під час репетиції до дня Святого Миколая, ми переконались в тому, що навіть не маючи батьків дітки вірять в чудо і мріють, що в майбутньому у них буде міцна і любляча родина.
Всі речі та продукти, які були зібрані завдяки старанням учасників акції, ми особисто передали діткам, щоб хоча б трішки підняти їх новорічний настрій. Дітки були ДУЖЕ ВДЯЧНІ за подарунки та теплі слова. В знак своєї вдячності вони подарували нам пісню про Святого Миколая, який виконує найпотаємніші бажання та дарує любов.
Отож висловлюємо ВЕЛИЧЕЗНУ подяку людям які брали участь в цій акції, а також передаємо слова вдячності діток.
Спасибі за ваше добро!

P.S. Декілька фотографій з дитячого бутинку -
https://picasaweb.google.com/113160541718360820561/PqcEpH

Комментариев нет:

Отправить комментарий