вторник, 1 ноября 2011 г.

Благодійна акція



Дитячий будино «Чебурашка»
Доброго дня, шановні друзі. Сьогодні хочу звернутися вас, як до небайдужих людей, які люблять дарувати любов та тепло нашим дорогоцінним і самим цінним людям – діткам. На передодні новорічних свят наша родина вирішила подарувати частинку свого тепла дитячому будинку «Чебурашка».”Зігріємо серцем!” саме під таким гасло ми проводимо акцію по збору речей для дітей, що виховуються в цьому дитячому будинку.
Сьогодні в Україні більше ніж 100000 дітей позбавлені сімейного тепла та батьківського піклування. Близько 30% з них – а це понад 30 тис! перебувають на вихованні у держаних закладах, притулках, інтернатах, дитячих будинках. Щороку кількість немовлят, від яких відмовилися батьки, становить близько 900 діток. Не винятком став і Рокитнянський дитячий будинок ”Чебурашка”. В цьому році в ньому знаходиться 21 дитина віком від 6 до 17 років. Це дуже активні, веселі, дружні відкриті дітки, готові допомогти в будь-якій роботі.


Позбавлені любові та опіки, а зазвичай і вкрай необхідних речей для повноцінного життя й духовного розвитку, ці діти також потребують особливої уваги й турботи з боку суспільства! На сьогодні вихованці дитячого будинку потребують наступне:
• Їжа (крупи, олія, солодощі тощо)
• Засоби особистої гігієни (мило, шампунь, зубна паста тощо)
• Одяг (бажано теплий, враховуючи холодну пору року)
• Іграшки, ігри
• Книги
Всі речі та продукти, які вдасться зібрати в ході акції, ми персонально (разом з іншими учасниками акції, які виявлять бажання відвідати дітей) доставимо і подаруємо діткам цього дитячого будинку. Вони зігріють діточок не тільки своїм теплом, а й теплом сердець, тих хто не залишився байдужим!
Тож, приєднуйтеся і подаруйте частинку свого тепла цим діткам.
Контакти для зв’язку: Тетяна 0673993495, 0937382549.
Олег 0952746940
Будемо вдячні за будь-яку допомогу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий